| ikon-white Tilmeld Nyhedsbrev

DE   |   UK​   |  DK

Vin

Kroens vinsortiment er blandt landets bedste, bl.a. har vi modtaget: "Best of Award of Excellence" af Winespectator, som kun ganske få danske restauranter pt kan prale med, samt tildelt den højeste udmærkelse "tre glas" i den danske spiseguide.

Desuden kan vi nu også præsenter danmarks første elektronisk vinkort på Ipad. Her har du mulighed for at søge på forskellige parametre som, lande, områder, flaskestørrelser, druetyper og prisniveauer, samt se alle flasker i kælderen billedligt :-)​

Kroens vinsortiment blev i 2015 nomineret til årets vinsortiment i både White Guide & Den Danske Spiseguide. Det er vi stolte af!

Kroens vinsortiment blev så i 2016/2017 kåret til årets vinkort af White Guide, MEGA stolte er vi og takker ydmygt!

Vi tilbyder nu også sjældne og unikke vine serveret pr glas. Coravin gør det muligt for os at skænke et glas vin fra en flaske uden at åbne vinen, altså uden at fjerne korkproppen, således at vinen efterfølgende ikke oxydere, hvilket jo vil ødelægge vinen. Så denne fantastiske opfindelse kan nu glæde vin drikkerne, som ønsker et helt særlig glas vin, men ikke vil købe hele flasken.

ALLE priser skal tages som vejledende, vi har stor udskiftning og ændringer af årgange og vine løbende, så vi garanterer ikke et 100% opdateret vinoverblik her på hjemmesiden, ligesom der kan forekomme prisændringer løbende. Det opdaterede vinkort findes når du gæster kroen. Du er altid velkommen til at kontakte Rico Jørgensen for evt oplysning vedr bestemte vine/priser, helst på mail: info@mallingkro.dk

Star Wine List, the guide to great wine bars and restaurants in Malling.

Adresse​

Malling Kro

Stationspladsen 2,

8340 Malling​

Kontakt info​

        CVR: 31488583​​