Helaftens buffet arrangement
Velkomstdrink
Gourmetbuffet:
DET KOLDE:
Håndpillede rejer med æbler, dild og salat
Røget kulmule med agurker, selleri og kærnemælkssauce
Stegt okse med bearnaise-mayo og syltede grønsager
to slags hjemmebagt brød og rørt smør
DET VARME:
Kalv & trøffelfarseret perlehøne
med sæsonens grønsager, urtekartofler,
blomkål med bacon og skalotteløg samt sauce
DET SIDSTE:
Tre gode oste med behørig garniture
Citronkage med ingefær, hvid chokolade og blåbær
Vine ad libitum under middagen:
Husets hvidvin og rødvin samt ét glas dessertvin
Kaffe/te med hjemmelavet sødt
Natmad:
Kylling i mild sennepscreme med agurk og grøn salat
765,-
Tilkøb: Snacks á 25,- Cognac/likør á 55,- Opgradering til Cava á 40,-