| ikon-white Tilmeld Nyhedsbrev

DE   |   UK​   |  DK

Tlf.:  86 93 10 25  ~ ​ ​​Skriv til os​​​

​​Tlf.: 86 93 10 25  ​~ ​ ​​Skriv til os​​​

Juleaftens take away

​klik her

Nytårsaftens take away

klik her

​                                             Åbningstider

onsdag, torsdag, fredag & lørdag

Frokost​

12.00 - 14.00​

Aften

17.30 - 21.00​

Søndage, mandage & tirsdage holder vi kun åben for selskaber over 30 personer, eller efter særlig aftale.

Nytårsaften ud af huset

Bestil på 86 93 10 25 eller info@mallingkro.dk

Skal afhentes på kroen mellem 12 og 14​

Årets sidste menu

Afhentes på kroen den 31. december mellem kl. 12 og 14

Nytårstorsk med rørt rygeost

agurk, rugbrød, krydderurtesalat og soya caviar

-​

Bon-Bon af jomfruhummer

samt cremet jordskokkesuppe med fennikel og kørvel

-​

Kalv 'sous-vide' & braiseret skank

med trøffelsauce , pommes anna, syltede svampe/løg og urter

-​

Nytårs-dessert af panna cotta med mango, passion

ingefærkage og crumble af bagt hvid chokolade

(helt færdiglavet i portionsglas, som vi plejer, -lige til at servere)

-​

Inklusiv to slags hjemmebagt brød samt rørt smør med urter & rørt smør med brunede løg

465,-

Anretningsbilleder og forklaring medfølger, så man meget nemt kan færdiggøre menuen selv

BESTIL I GOD TID.... på 86931025 eller info@mallingkro.dk

​Tilkøb vinmenu
​Fuldend aftenen med velafstemte og smagfulde vine til Nytårs menuen

Vinmenu:

La Colombelle, Plaimont, Cotes de Gascogne

Le Rime, Chardonnay/Pinot Grigio, Toscana, Castello Banfi

Centine, Toscana, Castello Banfi

Pineau des Charentes, Blanc, L'Heraud
​(sød dessertvins-specialitet fra Cognac med Cognac i)

eller 1/2 Taylor's Tawny 10 års Port

4 flasker: 425,- i alt for 4 flasker

Tilkøb af en flaske skøn Cava: 100,-

en flaske lækker Champagne: 225,-

Rosé Champagne: 250,-

extra hvid eller rødvin til menuen: 100,-

Vine skal forud bestilles inden afhentning !!!

86931025 eller info@mallingkro.dk​

Adresse​

Malling Kro

Stationspladsen 2,

8340 Malling​

Kontakt info​

        CVR: 31488583​​